понеділок, 13 червня 2016 р.

Освіта третього віку

Так, я знаю, треба третій вік брати в лапки. А може не треба? Ну то так, принагідно. Головне - це поважна міжнародна конференція. Ось вона: http://amu.edu.ua/index.php/en/home/15-icetheme/homepage-blog/376-mizhnarodna-konferentsiya

Я читав спочатку не надто уважно, бо це ж звичайна конференція, що там може бути нового чи цікавого? Є, знаєте, ну, поглянете, то побачите. А в мене з"явились до організаторів деякі побажання. Ми в групі може їх ще обговоримо, там є зацікавлені (див. https://www.facebook.com/groups/111801352488844/permalink/286883304980647/ ), а я поки що скажу від себе.

1. Робоча група з реалізації

Вона може буде спільна від кількох вишів, що беруть участь у проекті. А може це будуть декілька груп. Варто зафіксувати склад тих груп чи групи і виразно сказати про те, за що конкретно, за який напрямок буде відповідати той чи інший поважний член.

2. Дискусія

Програма складена таким чином, що дискусія відбудеться під час неформальних зустрічей членів спільноти. От би ту дискусію почути. Бо конференція закінчиться, а думки, пропозиції, дуже цінні зауваження від досвідчених у справі людей щезнуть, розчиняться у повітрі. Цього не можна допустити, правда? Тут плавно переходимо до третього пункту.

3. Сайт

Ну просто не можу уявити собі, що такий проект не створить собі сайту. Доповіді учасників конференції - перший розділ. Дискусія (див. вище) - другий. А, ну, звісно, склад робочої групи чи робочих груп - то розділ нульовий, поза чергою і конкурсом.

4. ...

Є що дописати? Велком.

Додаток

Розповідь про дискусію на конференції може бути приблизно такою: http://edemsem29vrs.blogspot.com/



Немає коментарів:

Дописати коментар