неділя, 29 листопада 2015 р.

Гугль-диск

Обговорювали з колегами особливості створення сайтів для сільрад чи райрад і помітили одну цілком природну загальну рису: великі переліки документів на кшталт протоколів чи рішень. Розташовувати їх у якості текстів на сторінках блогу або у повідомленнях технічно можливо, але дуже незручно. Краще використати Гугль-диск.
Гугль-диск - це такий же компонент вашого акаунту Гугль, як і Блогер чи Ю-тюб. Можливо, ви раніше не звертали на нього уваги, прийшов час придивитись.


А вже після того, як ви на тому своєму диску розташуєте власні документи, він прибере такий приблизно вигляд (це з Андроїда):



Так, певна кількість папок, в яких зібрані документи. Листи, протоколи, рішення - у повному доступі для всіх, хто хоче їх читати (не змінювати). Ні, для себе ви можете завести і папки чи окремі документи з обмеженим доступом, приватні, а для ради - повністю відкриті.

Більш докладно про Гугль-диск можна прочитати тут:  https://support.google.com/drive/topic/4525997

Мабуть не треба зайвий раз казати про те, що Гугль-диск працює на всіх коп'ютерах, смартфонах чи планшетах у всіх операційних системах, тож на нього завжди і всюди можна покладатись впевнено.

Немає коментарів:

Дописати коментар